Utan Ett Ord- av Linwood Barclay

14 åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men isället är huset tomt. Hennes föräldrar och bror är borta.
25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett Tv program om olösta fall i ett sista försök att att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sedan ringer telefonen. En man säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig?
Cynthia börjar förska i försvinnandet. Kanske är det bättre att låta det förflutna villa?

Jag tyckte att denna bokvar mycket bra. Jag kunde nästan inte sluta läsa. Det är en riktig sträckläsningsbok.
Jag var bra tvungen att få veta hur det skulle sluta. Jag tycker att boken är lättläst.
Jag kommer att läsa flera böcker av denna författare.





Kommentarer
Postat av: Martin J Sällberg

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

2013-08-19 @ 12:58:17
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Deng Weng Andersson

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

2013-08-23 @ 23:06:22
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-08-25 @ 08:59:46
URL: http://litenupplaga.se/1198

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0